Workshops.
 

De ontwikkeling van de workshops is in vollegang en ik hoop vanaf medio 2014 te beginnen met het geven van een aantal verschillende workshops over survival en (over)leven in de natuur. Meer informatie over de workshops die ik van plan ben te geven kun je hier vinden: 

Gemiddeld duren de workshops 2 uren, maar afhankelijk van het onderwerp en het aantal personen kan dit soms iets uitlopen.

 

Workshops.

Essentie van survival

Vuur maken

 Een dak boven je hoofd 

Eten en drinken

 

Spoedig hoop ik enkele data op de site te vermelden wanneer er een algemene workshop zal worden gegeven, wil je graag een workshop voor een selecte groep dan is dat natuurlijk ook mogelijk, als je hier meer informatie over wilt ontvangen dan kun je een bericht achterlaten op de Contact pagina.

 

Het is ook mogelijk om deze workshops samen te voegen om zo een dag vullend programma te maken, of om meerdere avonden achter elkaar te plannen. ook hiervoor kun je een bericht achterlaten op de Contact pagina.

 

Zelf ben ik ook van plan om enkel dagen te plannen waarbij ik alle workshops samenvoeg om zo een leuke, gezellige en vooral leerzame dag te hebben met de deelnemers die zich via deze site kunnen opgeven. De data hiervoor zullen later dit seizoen bekend worden gemaakt.

 

Als je nog meer wilt dan een korte workshop (een weekend of zelfs een hele week overleven met de natuur) kijk dan eens op de website  www.bosbeweging.nl . Ik ben zelf ook een aantal keren met Daan en Jurjen het bos in geweest en heb veel van hen mogen leren.